3D adatgyűjtés & feldolgozás

Adatgyűjtés

Cégünk korunk egyik vezető lézertechnológiafejlesztő vállalat, a Riegl mérőeszközeivel dolgozik. Lézerszkennerünk ToF (Time  of  Flight)  technológiát alkalmazva  hatékonyan, nagy pontosságú  pontfelhő állományokat hoz létre.

Mérnöki megoldásaink erőművek, ipartelepek, üzemek, műemléképületek, földalatti létesítmények, barlangok, út- és vasútszakaszok, hidak, alul és- felüljárók felmérésére és azok dokumentálására specializálódtak.

A több száz vagy ezer különböző mérési pozícióból létrehozott adatállományok egységes pontosságát EOV vetületbe, valamint balti magassági rendszerbe történő illesztését hagyományos geodéziai alappont hálózat létesítésével biztosítjuk.

templom, lézerszkenneres felmérés

Dokumentálás

Mérnöki munkánk eredményeképp a megrendelő kérésének megfelelően készül el a végtermék

2D dokumentáció: Igény szerinti tervlapokon elhelyezett, a kért léptéknek megfelelő részletezettségű és információtartalommal rendelkező elrendezési helyszínrajz, alaprajz, metszetrajz, homlokzatrajz

ortofotó, műemléki épület

3D modell: A felmért állományból a legismertebb formátumokban használható modell készül.

Felületmodell: DTM, DSM modell

Fotóalapú dokumentáció: Ortofotó, panorámatúra, virtuális túra

3D és 2D komplex tervdokumentáció

 

Kiegészítő szolgáltatások

A fentiekre építve hozunk létre műszaki nyilvántartó rendszereket és végzünk egyéb szolgáltatásokat

Minőség-ellenőrzés: ütköztetés vizsgálat, terv-tény eltérés kimutatás, hibatérképes analízis

Térfogat, hossz, terület és felület meghatározások

3D szimulációk, és animációk készítése

Talajradarjainkkal feltárjuk a felszín alatt futó komplett közműhálózati rendszereket, az épületekben keletkezett anomáliákat, repedéseket, üregeket, amelyek potenciális költségeket és veszélyeket rejtenek. Bővebb információkért kérjük látogassák meg GeoVision oldalunkat.

Célunk az optimális megoldások kialakítása a vevői igényekre szabva, a proaktív döntéshozás támogatása, a határidőre előállított minőségi végtermék előállítása, szem előtt tartva az innovációt és megrendelőink elégedettségét. Fontosnak tartjuk a jó szervezési kompetenciát és az azt támogató rendszereket.

Kérem, tekintse meg Önhöz legközelebb álló szolgáltatási területünket és kiemelt munkáinkat, vagy érdeklődjön forgalmazott szoftvereink és eszközeink iránt.

 

 

AM/FM rendszerek 3D modellekre épülve

 

Hibatérképes analízis

 

 

 

 

Kapcsolódó projektek:

Műemlékvédelem

Virtuális túrák