Hírek, újdonságok, események - Burken Kft.

Az alábbi oldalon kerülnek folyamatosan összegyűjtésre, frissítésre a Burken kft. hírei, beszámolói cikkei, melyek szorosan kapcsolódnak szolgáltatásainkhoz - legyen az lézerszkenneres felmérés, intelligens 3D modellezés, termékeink, megoldásaink újdonságai, fejlesztései.


Kérdőív - Minden, ami a mérnöki 3D modellezéssel kapcsolatos

Töltse ki kérdőívünket és ismerje meg Ön is a jelenlegi Magyarországi helyzetet - Mennyire ismerik és használják a mérnökök a 3D információs modelleket és milyen lehetőségek vannak a fejlődésben.

Kitöltők között kisorsolunk egy ütés, por és vízálló BLACKVIEW BV6000 Mobiltelefont. Kérdőív eléréséhez kattintson az alábbi linkre

Kérdőív - minden ami a 3D modellezésről

 


Az Ipar 4.0 és a 3D modellezés kapcsolata

A jelen és a jövő az ipar 4.0 megvalósításáról, eredményeiről fog szólni. Látható, hogy az irány az intelligens kommunikációban rejlik. A jövőben kommunikálni fognak a gépek egymással, az alkatrészekkel, kapcsolatba fognak kerülni a különböző szakterületek, szakmák és a gyártó közvetlen kapcsolatban lesz a vevőkkel, a beszállítókkal is.

Ipar 4.0 és a 3D modellezés

 


2017-es fejlesztések a GeoSLAM-nél

A GeoSLAM globális piacvezető szerepet tölt be a "go-anywhere" mobil 3D-s feltérképező (szkennelő) eszközök között. Egyedülálló "go-anywhere" technológiája alkalmazható minden környezetben, előnyös beltéri, földalatti vagy nehézen hozzáférhető helyszínek esetében. A GeoSLAM ZEB-REVO pontos 3D-s térképezést kínál GPS elérhetőség nélkül. Legújabb fejlesztésük a valós idejű ZEB-REVO, a fejlesztés egy átalakított, továbbfejlesztett adatrögzítőből áll, mely valós időben képes a SLAM regisztrációra. Saját integrált wifi-jével az eredmények élőben megtekinthetőek bármely böngészőn, okostelefonokon, tableteken

Valós idejű ZEB-REVO


GeoSLAM ZEB-CAM

GeoSLAM bemutatja ZEB-CAM add-on megoldását. ZEB-CAM integrálható a meglévő ZEB-REVO szkennerhez és lehetővé teszi képek rögzítését is, egyszerre a szkennelési adatokkal. Az integrált inerciális szenzoros ZEB-CAM pontosan szinkronizálja a rögzített képeket a pontfelhőbe.

GeoSLAM ZEB-Cam