ZEB-REVO - Új mobil lézerszkenner a GeoSLAM-től

GeoSLAM - mobilszkenner megoldásokGeoSLAM - revolúció a lézerszkennelés világában

A ZEB-REVO hihetetlenül sokoldalú könnyen használható lézerszkenner. Többféle mobil platformra szerelhető, legyen az hátizsák, egyedi jármű, UAV, de könnyedén használható mindezek nélkül is, akár kézben tartva. Több mint 43.000 mérési pont/másodperc teljesítménnyel a 100Hz-es szenzor egyaránt rögzíti az egyenletesen eloszló felületeket, illetve a sűrű, tagolt részleteket is.

ÚJDONSÁG: ZEB-REVO kiegészíthető a ZEB-CAM megoldással, mellyel fényképek illeszthetőek a pontfelhőbe.

A felmérés feltölthető a GeoSLAM felhőbe, vagy a számítógépen található SLAM szoftverbe. A SLAM szoftver illeszti, ellenőrzi és átalakítja a méréseket egy pontfelhő állományba. Az adatok kompatibilisek ArchiCAD, Autodesk, Bentley System és további más mérnök-tervező szoftverekkel.

GeoSLAM  díjnyertes ZEB1 és az újonnan bemutatott ZEB-REVO mobilszkennere a forradalmian új - Simultaneous Localisation and Mapping (SLAM) technológiát alkalmazva, költséghatékony alternatívát kínálnak a zárt környezet gyors felmérésére, GPS igény nélkül.

GeoSLAM célja, hogy gyors, pontos, megbízható és hatékony megoldást kínáljanak minél szélesebb felhasználói réteg számára. Lehet ez épületek felmérése, ingatlan értékbecslése; bánya, barlang, alagút és üreg felmérése; erdőség szkennelése, vagy akár bűntény helyszíneinek rekonstrukciója.

Kérjen ajánlatot a következő linkre kattintva!

GeoSLAM jelenleg 6 kontinensen 32 országban képviselteti magát, Magyarországon a Burken Kft.-t választotta együttműködő partnerének.

ZEB-REVO és ZEB1 mobil lézerszkenner általános bemutató

GeoSLAM - ZEB-REVO - mobilszkennerAkár a bólogató ZEB1, akár a forgó ZEB-REVO megoldást tekintjük, kijelenthető, hogy a GeoSLAM megoldások egyszerű, felhasználóbarát és hatékony eszközök. A GeoSLAM célja, hogy olyan gyors, mobil, többszintű lézerszkennert ajánljon, melyet mindenki képes használni.

A szépsége az egyszerűségében rejlik; mindkét megoldás úgy lett kialakítva, hogy egy egyszerű on/off kapcsolóval elindítható a mérési folyamat. Megbízható akkumulátorral és akár a hátizsákban tárolható adatgyűjtővel a felhasználó szabadon felmérheti a célzott környezetet, területet.

Beltéren 30 m sugárban és egy zárt kört felmérve - az adatok felmérésére fordított idő töredéke a hagyományos felmérési módszerek időigényének.

 

Mérések összehasonlítása
  ZEB Hagyományos szkenner Konvencionális építész felmérés
időegység 1 6 50

Adatfeldolgozás

A megoldásban rejlő egyszerűség nem ér itt véget. A vállalat kifejlesztett két adatrögzítő megoldást, figyelembe véve a felhasználói igényeket. "GeoSLAM Cloud" felhő alapú folyamatban egyszerűen feltölthető “drag and drop” a felmért adathalmaz. Egyszeri feltöltés és automatikus illesztés után, az ügyfél csak a felmért területnek megfelelően fizet a feldolgozásért.

További opció lehetővé teszi a felhasználónak, hogy ‘zászlókkal’ jelölje az esetleges hibákat, illetve adatokat osszon meg kollégáival. Ez az új megközelítés lehetővé teszi a kezdeti beruházások költségeinek csökkentését és megosztását a projektben résztvevők között.

GeoSLAM desktop alapú szoftvere egy alternatív megoldási lehetőség a felhő alapú folyamattal szemben.  Egyszeri díj ellenében, a felhasználó az adatokat helyben feldolgozhatja, így nem szükséges az internet kapcsolat, valamint helyszíni vizuális megjelenítést tesz lehetővé.  Ezzel az opcióval az adatok helyben feldolgozhatóak, mely előnyös lehet barlangoknál, bányászat vagy erdészeti alkalmazásoknál.

Kérjen ajánlatot a következő linkre kattintva!

 

ZEB-REVO specifikációi

Ultra Mobil – A mindössze 4,1 kg-os kézi ZEB-REVO többszintű környezet gyors szkennelésénél is hatékony.

Robosztus, strapabíró – IP64-es osztályzással, a ZEB-REVO  megbízhatóan működik a veszélyes és durva környezetben is.

Egyszerű használat – nem igényel GPS-t.. Az egyszerű On/off gomb alapú működés lecsökkenti a képzéshez szükséges időt.

Gyors – Teljeskörű felmérés percek alatt, gyorsabb, mint a hagyományos vagy a statikus földi lézerszkennelés

A szkennelés egyszerű a ZEB-REVO eszközzel, a GeoSLAM forradalmian új kézi lézerszkennerével. A 100 Hz szkenner és a 360° látómező lehetővé tesz a gyors, pontos és minőségi adatrögzítést. Sokoldalúságának köszönhetően a ZEB-REVO széles körű felhasználásra alkalmas, olyan esetekben ahol a tradicionális felmérés bonyolult, vagy időigényes lenne.

ZEB-REVO - angol nyelvű prospektus

Kérjen ajánlatot a következő linkre kattintva!