Riegl lézerszkennerek forgalmazása

RIEGL, felmérés

Cégünk 8 éve foglalkozik az Ausztriában fejlesztett és gyártott RIEGL lézerszkennerek értékesítésével, kapcsolódó oktatással és tanácsadással. A RIEGL 30 éves tapasztalattal és kutatással rendelkezik a lézertechnológia területén, amelyet jelenleg is folyamatosan fejleszt. Műszerei erős felépítésűek, melyek ellenállnak a szállítási és az időjárási körülményeknek. Az általuk fejlesztett szoftverek biztosítják a műszereik által gyűjtött adatok átalakítását, lehetővé téve más mérnökszoftverekben történő pontfelhő alapú dokumentálást.

Terepi lézerszkennerei kiválóak ipari létesítmények, épületek, bányák, monitoring tevékenységek, régészeti ásatások,  és várostervezéshez kapcsolódó adatgyűjtések elvégzésére. Mobil eszközei gépkocsira, vasúti szerelvényre vagy hajóra rögzítve alkalmasak egész települések út és vasúthálózatok, folyópartok felmérésére. Légi eszközei jól alkalmazhatóak, városok, régiók, országok, országos távvezetéki hálózatok pontos és gyors feltérképezésére.

Az eszközök forgalmazásán túl felhasználóbarát oktatásokkal, gyors technikai tanácsadással, szervízeléssel támogatják vásárlóikat.
További információért, árajánlatért kérem keressen minket. A Burken Kft. segít az Ön igényeinek legmegfelelőbb lézerszkenner kiválasztásában.

riegl lézerszkenner

 

Videók

ALS

 

 

MLS

 

 

TLS